hmp-bau-gmbh-banner-si

ODTIS

Poslovodja:
SRG:
Registrirano pri:
Sedež:
Pravna oblika:
Dejavnost:
ID za DDV:

Bmstr. Wolfgang Michelitsch
245915s
Landesgericht Klagenfurt
Wolfsberg
Družba z omejeno odgovornostjo
Stavbeništvo
ATU 57738666

Podatki o banki:
BIC:
IBAN:

  

Kärntner Sparkasse Aktiengesellschaft
KSPKA T2KXXX
AT77 2070 6045 0090 3861

 

HMP-Bau GmbH
Deutenhofenstraße 6
A- 9020 Klagenfurt
Österreich
Tel.: +43 664 264 49 45
Fax: +43 463 512 199
E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 HMP-Bau GmbH

 

PRAVNI NAPOTEK

Z ogledom in uporabo spletnih strani HMP Bau GmbH se strinjate z naslednjimi pogoji in omejitvami:

Spletne strani podjetja HMP Bau GmbH služijo izključno za podajanje informacij o podjetju. Vsi teksti, slike, načrti ter celotna grafična podoba spletnih strani, so pravno zaščiteni. Prepovedano je kopiranje, razširjanje ali spreminjanje vsebine spletnih strani v komercialne namene. Kopiranje ali tiskanje tekstov, slik in grafičnih elementov, se lahko izvaja samo v privatne nikakor pa ne v komercialne namene. Razmnoževanje načrtov, slik, filmov, tekstov in ostalih grafik, v drugih elektronskih ali tiskanih medijih, je dovoljeno samo z pisnim dovoljenjem podjetja HMP Bau GmbH.

Vsebine teh strani so samo informativne narave. Kljub preverjanju navedenih podatkov na spletnih straneh lahko pride do napak, za kar podjetje HMP Bau GmbH v smislu pravilnosti, celovitosti in aktualnosti, ne prevzema odgovornosti za morebitno materialno ali gmotno škodo, ki bi nastala z uporabo zaradi uporabe nepopolnih ali netočnih informacij.  

HMP Bau GmbH si pridržuje pravico spreminjati, razširjati, izbrisati in začasno ali permanentno ukiniti celotno ponudbo na spletnih straneh, brez predhodne najave. HMP Bau GmbH se bo tudi trudila za kontrolo tujih spletnih strani, ki so navedene na njenih spletnih straneh, da le te ne bodo vsebovale kakršnihkoli ilegalnih vsebin. Ker pa vsebine teh strani in njihovo spreminjanje ni v domeni HMP Bau GmbH, ne prevzemamo za njih nobene odgovornosti.

HMP Bau GmbH izjavlja, da ne odgovarja za vsebino drugih spletnih strani in naslovov, ki so navedeni na njenih spletnih straneh. Za morebitno škodo, ki bi nastala z uporabo teh spletnih strani, odgovarja izključno avtor oziroma lastnik le teh.

V primeru, da boste prostovoljno izpolnili kontaktni formular z vašimi osebnimi podatki ali podatki vašega podjetja, se HMP Bau GmbH zavezuje, da bo te podatke uporabljal izključno v navedene namene in da teh podatkov ne bo posredoval tretjim osebam in izjavlja, da bo spoštoval zakonske določbe o varovanju osebnih podatkov.

 

Priporočite nas

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed